Job i SOKON

Sokon er en social virksomhed, hvor kerneopgaven er at skabe forandring for udsatte borgere, og opgaverne er mangfoldige og geografisk fordelt i hele Danmark.

Da de borgere vi møder i vores hverdag er af alle nationaliteter, ønsker vi at udvide vores medarbejderstab til at omfatte flere løst koblede konsulenter, der også mestrer andre sprog end dansk. Eksempelvis arabisk, russisk, farsi, dari samt engelsk. De socialfaglige kompetencer vil dog altid blive vægtet højest, ligesom det også er et krav at du mestrer dansk i skrift og tale.

Som medarbejder i Sokon:

Alt efter opgavens form vil du enten arbejde alene med afsæt i de opsatte mål fra myndigheden, eller i makkerskaber med en anden konsulent fra Sokon. Uanset, vil du i hverdagen være i kontakt med socialfaglige koordinatorer i vores administrative stab. Ligeledes vil du modtage sparring og supervision i forhold til de opgaver, som du er aktiv i.

Som ansøger:

Som ansøger forventer vi, at du har en pædagogisk eller anden socialfaglig uddannelse. Ligeledes lægger vi vægt på, at du har et alsidigt erfaringsgrundlag til mestring af opgaverne, hvor erfaring fra arbejdet med udsatte/sårbare borgere både ses som en styrke og forudsætning for at varetage og handle afstemt, i de ofte komplekse pædagogiske opgaver. Det pædagogiske arbejde kan til tider være udfordrende og forudsætter gode evner til at holde fagligt fokus og overblik.

Vi leder efter dig, som kan omsætte socialfaglige mål til handling, og i et samarbejde med borgeren skabe indhold og forandring.

Hvis du på baggrund af ovenstående kunne se dig som en del af teamet i Sokon og har en socialfaglig baggrund, er du velkommen til at kontakte, leder Morten Wiemann, mobil 24246490 ellers sende os dit CV og en uopfordret ansøgning til info@Sokon.dk med emnefeltet: ansøgning

Dit arbejdssted er borgerens hjem, og det er derfor en forudsætning at du har egen bil.

I forlængelse af evt. samtale vil der blive indhentet reference, ligesom straffe- og børneattest vil blive rekvireret.